Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji
Vysoce kvalitní olivy „Cultivar Taggiasca“ pocházející výhradně ze zázemí západní Ligurie, vypeckované a konzervované ve vynikajícím extra panenském olivovém oleji. Ideální díky své malé velikosti k obohacení omáček a masa a rybích pokrmů.
KategorieVýrobce: | Alberti 1986, Via Argine Destro F. Scajola 549, 18100 Imperia, ITÁLIE |
---|---|
Dostupnost: | skladem |
Balení: | 170g |
ALBERTI 1986
HLUBOKÁ SYNERGIE MEZI ČLOVĚKEM A PŘÍRODOU
Kvalita našich produktů vycházela z hluboké synergie mezi člověkem a přírodou, ze setkání mezi tisíciletou tradicí a naší konsolidovanou zkušeností. Tady, v Imperii a v celé ligurské oblasti Ponente, kultura oliv a bazalky hluboce poznamenává příběh našeho území, které se stalo charakteristickým prvkem krajiny a vaření
Olivy “Cultivar Taggiasca” v extra panenském olivovém oleji bez pecky– 170g
Nakládané olivy Taggiasca (53%), extra panenský olivový olej (45%), sůl, regulátor kyselosti: E330.
Olivy jsou pěstovány podle staré tradiční receptury. Produkt může obsahovat zbytky olivových jader.
NUTRIČNÍ ÚDAJE (přepočítáno na 100g produktu):
Energie: 1456,5 kJ /354kcal
Tuky 37g, z toho nasycené 5,8g; uhlohydráty 1,9g, z toho cukry 0,9g;
Bílkovina 1,6g, sůl 2,45g
Po otevření zalijte olivovým olejem, uchovávejte do +4°C a zkonzumujte do 7 dnů.
Datum spotřeby uvedeno na etiketě