Pesto Ligure s bazalkou Genovese DOP
Naše pesto respektuje starodávný a klasický ligurský recept s janovskou bazalkou D.O.P. (pouze listy a bez stopky), extra panenský olivový olej, sýr grana, sýr pecorino a česnek. Jedná se o nepasterizovaný produkt, který je schopen zachovat všechny organoleptické vlastnosti typického domácího pesta.
KategorieVýrobce: | Alberti 1986, Via Argine Destro F. Scajola 549, 18100 Imperia, ITÁLIE |
---|---|
Dostupnost: | skladem |
Balení: | 170g |
ALBERTI 1986
HLUBOKÁ SYNERGIE MEZI ČLOVĚKEM A PŘÍRODOU
Kvalita našich produktů vycházela z hluboké synergie mezi člověkem a přírodou, ze setkání mezi tisíciletou tradicí a naší konsolidovanou zkušeností. Tady, v Imperii a v celé ligurské oblasti Ponente, kultura oliv a bazalky hluboce poznamenává příběh našeho území, které se stalo charakteristickým prvkem krajiny a vaření
Bazalkové Pesto z Ligurie - D.O.P. Janov 170 g
SLOŽENÍ:
Extra panenský olivový olej (40%), Bazalka z D.O.P. Janov (22%), kešu, glukozový sirup, sůl, Grana Padano DOP (mléko, sůl, syřidlo, vejce, lysozyme) piniové oříšky, Pecorino Romano DOP (ovčí mléko, sůl, syřidlo), rostlinná vláknina, antioxidanty: E300, česnek, syrovátka, regulator kyselosti: E330, konzervant: E202. Bezlepkový produkt
NUTRIČNÍ ÚDAJE (přepočítáno na 100g produktu):
Energie: 2211 kJ /536kcal
Tuky: 51g, z toho nasycené 8,9g; Uhlohydráty 12g, z toho cukry 6,9g;
Bílkoviny 5,5g, sůl 3,9g
Po otevření zalijte olivovým olejem, uchovávejte do +4°C a zkonzumujte do 7 dnů.
Datum spotřeby uvedeno na etiketě