Rajčatové produkty, Olivy, Pesto, Sugo, Tuňák v oleji, Italské uzeniny, Parmigiano Reggiano

Bazalkové pesto, Italské olivy, Nakládaná celá rajčata, Rajčatová passata, Rajčatová polpa, Rajčatové sugo, Italské rybí speciality, Piennolo rajčátka, Rajčata v oleji, Žlutá rajčata, Bio rajčata, Salámky, Sýry

Položek: 18
Na stránku: 12 | 20 | 36
  • Parmigiano Reggiano v plátkovém sýru
    Parmigiano Reggiano v plátkovém sýru
    Ferrarini
    Veškerá pravost, dobrota a záruka Parmigiano Reggiano Ferrarini: jediný sýr přítomný v ingrediencích! Kromě klasického toastu jsou Ferrarini Parmigiano Reggiano plátky ideální pro přidání chuti do každodenních jídel.
    88 Kč
    detail
    Novinka
    Ferrarini Parmigiano Reggiano v plátkovém sýru
  • Pesto Ligure s bazalkou Genovese DOP
    Pesto Ligure s bazalkou Genovese DOP
    Alberti 1986
    Naše pesto respektuje starodávný a klasický ligurský recept s janovskou bazalkou D.O.P. (pouze listy a bez stopky), extra panenský olivový olej, sýr grana, sýr pecorino a česnek. Jedná se o nepasterizovaný produkt, který je schopen zachovat všechny organoleptické vlastnosti typického domácího pesta.
    128 Kč
    detail
    Novinka
    Alberti 1986 Pesto Ligure s bazalkou Genovese DOP
  • Pesto bazalkové bez česneku
    Pesto bazalkové bez česneku
    Alberti 1986
    Alberti: Byli jsme první, kdo nabídl tuto verzi ligurského pesta na trhu s janovskou bazalkou D.O.P. (pouze listy bez stopky), extra panenský olivový olej, parmazán, pecorino, ale bez česneku. Jedná se o nepasterizovaný produkt. Zachovává si tedy neporušené všechny organoleptické vlastnosti typického domácího pesta.
    128 Kč
    detail
    Novinka
    Alberti 1986 Pesto bazalkové bez česneku
  • Černé olivy Leccino marinované bez pecky
    Černé olivy Leccino marinované bez pecky
    Delishop
    Odrůda oliv Leccino je typická pro region Kalábrie, užijte si delikátní příchuť Itálie.
    149 Kč
    detail
    Novinka
    Delishop Černé olivy Leccino marinované bez pecky
  • Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji
    Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji
    Alberti 1986
    Vysoce kvalitní olivy „Cultivar Taggiasca“ pocházející výhradně ze zázemí západní Ligurie, vypeckované a konzervované ve vynikajícím extra panenském olivovém oleji. Ideální díky své malé velikosti k obohacení omáček a masa a rybích pokrmů.
    158 Kč
    detail
    Novinka
    Alberti 1986 Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji
  • Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji s oreganem
    Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji s oreganem
    Alberti 1986
    Vybrané kvalitní olivy „Cultivar Taggiasca“ pečlivě zpracované tradiční metodou s jediným přídavkem extra panenského olivového oleje a přírodních příchutí (oregano a pažitka).
    168 Kč
    detail
    Novinka
    Alberti 1986 Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji s oreganem
  • Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji s pálivou papričkou
    Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji s pálivou papričkou
    Alberti 1986
    Olivy „Cultivar Taggiasca“ obohacené o směs aromatických bylin a chilli papriček, schopné dodávat lehkou kořenitost, ideální i pro ty nejjemnější chutě. Lahodný doplněk k aperitivům, sýrům, uzeninám nebo do omáček.
    168 Kč
    detail
    Novinka
    Alberti 1986 Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji s pálivou papričkou
  • Salámek Strolghino
    Salámek Strolghino
    Ferrarini
    Salame Strolghino je „jemný salám“ (jak mu s oblibou říkal Giovannino Guareschi), získaný z přesných řezů těch nejlepších prasat, pečlivě zpracovaný podle postupů starověké tradice, jako je charakteristická kořenitost založená na vzácných vůních a soli, a sušení. Kombinace podzimních mlh, dusných letních veder a bujné blízkosti řeky Pád určuje ideální atmosféru pro zrání, ze které Strolghino čerpá svou typickou měkkou konzistenci a chutnou chuť. Salame Strolghino je vynikající k ochutnání jako aperitiv, nakrájený na silné plátky a doplněný šumivým Chardonnay a vločkami Parmigiano Reggiano je vhodné uchovávat na vlhkém a chladném místě, aby se jeho jemná chuť nezměnila.
    188 Kč
    detail
    Novinka
    Ferrarini Salámek Strolghino
  • Delishop Zelené olivy Castelvetrano s peckou
    Zelené olivy Castelvetrano s peckou
    Delishop
    Speciální zelené olivy zpracovávané unikátní technologií.
    198 Kč
    detail
    Novinka
    Delishop Zelené olivy Castelvetrano s peckou
  • Delishop Grilovaná srdíčka artyčoků
    Grilovaná srdíčka artyčoků
    Delishop
    Grilovaná srdíčka artyčoků - královské zeleniny, nakládaná v oleji s troškou octa a česneku.
    198 Kč
    detail
    Novinka
    Delishop Grilovaná srdíčka artyčoků
  • Delishop Mix vypeckovaných marinovaných oliv
    Mix vypeckovaných marinovaných oliv
    Delishop
    Mix italských oliv v jemné pikantní marinádě.
    198 Kč
    detail
    Novinka
    Delishop Mix vypeckovaných marinovaných oliv
  • Delishop Chilli papričky plněné sýrem
    Chilli papričky plněné sýrem
    Delishop
    Jemně pikantní chilli papričky plněné sýrem Feta
    198 Kč
    detail
    Novinka
    Delishop Chilli papričky plněné sýrem
  • Delishop Sušená rajčata
    Sušená rajčata
    Delishop
    Sezónní rajčátka nakládaná v oleji.
    198 Kč
    detail
    Novinka
    Delishop Sušená rajčata
  • Delishop Olivy Bella di Cerignola
    Olivy Bella di Cerignola
    Delishop
    Obří odrůda oliv z jihu Itálie
    198 Kč
    detail
    Novinka
    Delishop Olivy Bella di Cerignola
  • Daidone Tuňákové paté s pomerančem
    Tuňákové paté s pomerančem
    Daidone
    Výborné paté z tuňáka s jemnou pomerančovou chutí.
    199 Kč
    detail
    Novinka
    Daidone Tuňákové paté s pomerančem
  • Ferrarini Parmigiano Reggiano min. 30 měsíců zralost
    Parmigiano Reggiano min. 30 měsíců zralost
    Ferrarini
    Naše Parmigiano Reggiano se vyrábí výhradně z mléka našich dojnic krmených pícninou z našich farem. Speciální směs fríského a Jersey kravského mléka dodává našemu Parmigiano Reggiano obzvláště jemnou a jedinečnou chuť, i když zraje dlouhou dobu.
    249 Kč
    detail
    Novinka
    Ferrarini Parmigiano Reggiano min. 30 měsíců zralost
  • Alberti 1986 Filety tuňáka v olivovém oleji
    Filety tuňáka v olivovém oleji
    Alberti 1986
    Chutné a jemné filety z tuňáka uloveného v čistých vodách Kantabrijského moře a konzervované v delikátním olivovém oleji. Jsou vynikající k přípravě salátů, studených jídel, omáček a jako doplněk k hlavním chodům a vařené zelenině.
    268 Kč
    detail
    Novinka
    Alberti 1986 Filety tuňáka v olivovém oleji
  • Daidone Filety z pražmy královské
    Filety z pražmy královské
    Daidone
    Nejen tuňák, ale další mořské ryby prvotřídní kvality. A pražma královská je královská kategorie.
    328 Kč
    detail
    Novinka
    Daidone Filety z pražmy královské